DOSTAVA

Dostava na području Republike Hrvatske

Minimalni iznos narudžbe je 5 € vrijednosti robe (iznos poštarine nije uključen u minimalni iznos narudžbe)

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe iznad 50 € vrijednosti robe.

Za narudžbe vrijednosti robe do 50 € dostava putem In Time d.o.o dostavne službe iznosi 4€.

Dostavu dostupnih proizvoda obavljaju dostavne službe In Time d.o.o
Vaši proizvodi biti će dostavljeni prema uobičajenim uvjetima gore navedenih dostavnih službi.
Sve naručene artikle u pravilu isporučujemo u jednom paketu.

VRIJEME ISPORUKE

Uobičajeno vrijeme isporuke je 1-3 radna dana .

Vrijeme isporuke počinje teći:

– sljedeći radni dan nakon predaje narudžbe koja će biti plaćena pouzećem ili kreditnom karticom,

– kod ostalih oblika plaćanja – nakon zaprimanja uplate poštanskom ili bankarskom uplatnicom u korist računa PrviPoklon.com.

Obavijest o statusu vaše pošiljke, broj paketa i link za praćenje dobit ćete na vašu e-mail adresu od odabrane dostavne službe.

Nakon što tvrtka koja vrši dostavu zaprimi pošiljku od strane prodavatelja, prodavatelj više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe. Ako kupac nakon potvrde kupovine ne primi obavijest o isporuci robe u očekivanom vremenu (najkasnije u 3 radna dana), kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja. Ako poslana roba nakon obavijesti o isporuci ne stigne u očekivanom vremenu (prema pravilniku dostavne službe), kupac bi o tome trebao obavijestiti dostavnu službu.

Dostava In Time d.o.o se uglavnom vrši u jutarnjim satima te je u isključivoj nadležnosti iste, koja robu dostavlja od ponedjeljka do petka.

CIJENA DOSTAVE

Dostava paketa na području Hrvatske u vrijednosti do 50 € putem In Time d.o.o dostavne službe iznosi 4 € . Za sve narudžbe iznad 50 € dostava je besplatna.

POVRATI I ZAMJENE

Kupac može reklamirati proizvod putem emaila i poslati ga na adresu tvrtke.

Ukoliko je razlog zamjene oštećena ili neispravna roba, zamjena ide na račun tvrtke PrviPoklon.com., a ako je riječ o zamjeni robe zbog želje kupca, kupac šalje robu o svom trošku.

Ako već prilikom preuzimanja robe kupac primijeti bilo kakvo oštećenje nastalo za vrijeme dostave, dužan je reklamaciju uputiti dostavljaču na mjestu isporuke, te istu javiti pismenim putem na e-mail: info@prvipoklon.com. 

Sukladno zakonu o zaštiti potrošača, u slučaju kupovine na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se roba šalje dostavnom službom), ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to, u roku 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke posljednjeg proizvoda iz narudžbe. Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti OVDJE.

Ugovor možete jednostrano raskinuti koristeći spomenuti obrazac ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave u kojoj izražavate svoju volju da raskinete ugovor.

U slučaju jednostranog raskida ugovora postupati ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno Zakonu o obveznim odnosima. Povrat uplaćenog iznosa izvršiti ćemo nakon što je roba vraćena. Povrat robe morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.
Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, a ukoliko kupac želi može nam se obratiti na e-mail adresu: info@prvipoklon.com radi obavjesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda.

Povrat artikala molimo da izvršite najkasnije 14 dana od primitka pošiljke uz sljedeće uvjete:

– proizvod koji vraćate ne smije biti korišten, te mora biti  zapakiran u originalno pakiranje sa neoštećenim privjesnicama i etiketama

– priložite originalan račun

Povrat novca:

Povrat novca Online kupaca moguć je samo na isti račun i istom Kupcu (isto ime) koji je izvršio plaćanje internet bankarstvom ili virmanom u korist računa stranice PrviPoklon.com

U slučaju plaćanja kreditnom ili debitnom karticom povrat novca se vrši odobrenjem po istoj kartici u korist vlasnika kartice kojom je račun plaćen.

U slučaju da je plaćanje izvršeno pouzećem, povrat novca moguć je samo u korist broja tekućeg računa Naručioca/Kupca, uz navedeno puno ime/prezime i adresu vlasnika računa, te s e-mail adrese s koje smo zaprimili narudžbu pismeni zahtjev za povrat novca. 

Pismeni zahtjev za povrat novca na kojem je navedeno ime/prezime Kupca, br. narudžbe i računa IBAN treba biti upućen na e-mail adresu Prodavatelja:  mailto:info@prvipoklon.com

Pošiljku možete vratiti na sljedeće načine:

1. dostavom pošiljke osobno ili putem kurirske službe na našu adresu.

Adresa za povrat pošiljaka : In Time d.o.o. za Prvi Poklon, Jurčkova cesta 234, 1000 Ljubljana, Slovenija

Trošak povrata ili zamjene robe po osnovi greške na proizvodu snosi PrviPoklon.com Vraćenu robu zamijeniti ćemo prema Vašoj želji ili izvršiti povrat novca na Vaš račun.

Troškove povrata i/ili zamjene robe, ukoliko se ne radi o grešci na proizvodu, u cijelosti snosi kupac.

ZAMJENA ROBE

Kupac može reklamirati proizvod mail-om i poslati ga ako želi zamjenu na adresu tvrtke. Ukoliko je razlog zamjene oštećena ili neispravna roba, zamjena ide na račun trvrtke, a ukoliko je riječ o zamjeni robe zbog želje kupca, kupac šalje robu o svom trošku.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obaveze koje se nalaze u domeni dostavne službe, ali će u dogovoru s njima osigurati najbolju moguću uslugu za svakog kupca. Ako prilikom preuzimanja robe kupac primjeti bilo kakvo oštećenje dužan je reklamaciju uputiti dostavljaču na licu mjesta te istu javiti pismenim putem na e-mail: info@prvipoklon.com

PRAVO NA OTKAZIVANJE NARUDŽBE

I trgovac (Prvipoklon.com) i kupac mogu iskoristiti pravo na raskid ugovora (otkaz narudžbe) prije slanja robe na isporuku, uz povrat prethodno uplaćenih sredstava. Ukoliko trgovac (Prvipoklon.com) iz bilo kojeg razloga ne može isporučiti plaćenu robu, kupcu se nudi zamjenski artikl a ukoliko ga kupac ne želi, uplaćena sredstva se u cijelosti vraćaju kupcu.
Ukoliko kupac odluči raskinuti ugovor (otkazati narudžbu) prije nego je roba poslana na isporuku, povrat sredstava ću biti izvršen u roku 3 (tri) radna dana.
Ukoliko kupac odluči otkazati narudžbu nakon što je roba poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku 3 (tri) radna dana nakon primitka povrata robe od strane kupca, umanjen za trošak dostave.

Košarica
Wishlist
Recently Viewed
Kategorija