Pelene za bebe od bambusa

13,50 

2 prodanih u zadnjih 4 h
Trenutno 1 artikal(a) na zalihi.
  Očekivana dostava Srijeda, svi 22 – Petak, svi 24
  ... osoba upravo gledaju ovo

  Share

Pelene od bambusa izrađene su od prirodne, vrlo mekane i nježne tkanine. Zahvaljujući tome, možete ih koristiti od prvog dana života vaše bebe. Dobro će vam doći i kasnije i pomoći vam u brizi o starijem djetetu. Pelene od bambusa možete koristiti za povijanje, kao laganu dekicu, plahtu, ručnik ili čak omiljenu igračku. Možete ih koristiti za pokrivanje tijekom dojenja ili kao prostirku koja štiti vašu odjeću u slučaju da beba podrigne.

Prirodna bambusova vlakna
Zahvaljujući bambusovim vlaknima, pelene su izuzetno meke te umiruju kožu. Bambus je obnovljivi materijal koji ostaje ekološki prihvatljiv.

Ugodan za kožu
Pelene od bambusa su hipoalergene, ne iritiraju i ne izazivaju preosjetljivost. Prikladne su za bilo koju vrstu kože, uključujući najnježniju i atopičnu.

Antibakterijski
Bambus je antibakterijsko vlakno. Pomaže vam da glatku kožu vaše bebe održite čistom. Zahvaljujući svojim protuupalnim svojstvima, može smanjiti rizik od pelenskog osipa, crvenila i drugih iritacija.

Univerzalni
Pelene od bambusa pokazale su se svestranim. Mogu poslužiti za povijanje, kao lagana deka, mekani ručnik ili plahta. Možete ih koristiti kod kuće i tijekom šetnje.

Dodatna svojstva
Ljeti – materijal pruža ugodno hlađenje, dok zimi – zadržava toplinu. Iz tog razloga možete koristiti pelene za povijanje ili kao deku. Tkanina je prozračna pa ne morate brinuti da bi bebi moglo biti prevruće.
Pelene od bambusa vrlo su higijenske. Pokazali su se savršenim u upijanju vlage i neugodnih mirisa. Meka bambusova vlakna zahtijevaju odgovarajuću temperaturu za pranje. Zahvaljujući tome može se održati meka struktura pelene.

Tehnička svojstva
Materijal: 70% bambus, 30% pamuk
3 komada u setu
Veličina: 70×70 cm

SKU: BOBAMBOO Kategorija: ,
Košarica
Wishlist
Recently Viewed
Kategorija